Fun in Nederland is een organisatie die fiets- en wandelvakanties samenstelt. De belangrijkste deelproducten zijn de fiets- of wandelroutes. Onze gasten komen immers niet voor de hotelovernachtingen. Ze willen fietsen en wandelen in een mooie omgeving met voldoende bezienswaardigheden. Natuurlijk moeten de hotels gastvrij zijn en goede mogelijkheden bieden voor overnachten en maaltijden.  In ieder geval heeft iedere kamer een eigen badkamer met douche/bad en toilet. Daarnaast hebben de meeste accommodaties ook mogelijkheden voor dineren. Ook organiseren wij de bagagetransporten. In Drenthe voeren we zelf dagelijks de bagagetransporten uit. In de maanden juli en augustus vervoeren we circa 60 tot 85 koffers per dag. In de overige provincies besteden we het bagagetransport uit bij koerierbedrijven.

We leveren onze producten uitsluitend aan touroperators en wederverkoper. Dus nooit rechtstreeks aan de gasten. Wij zijn er trots op dat we grote organisaties zoals Aktiva tours. ANWB-ledenreizen, Ecktiv, Goedverblijf, Fietswandelvakantie.nl, Fital, KRAS, OAD, Voordeeluitjes, Pharos, TUI, tot onze klantenkring mogen rekenen.

Mocht uw organisatie ook geïnteresseerd zijn in het verkopen van onze reizen, neem dan gerust contact met u op. We kijken graag samen met u naar eventuele samenwerkingsmogelijkheden.

Ons motto is en blijft: “Door samen te werken is er voor iedereen fun in Nederland”.