Fun in Nederland B.V. is een organisatie die arrangementen (o.a. fiets- en wandelvakanties) samenstelt. De belangrijkste deelproducten zijn de fiets- of wandelroutes. Onze gasten komen immers niet voor de (hotel)overnachtingen. Ze willen fietsen en wandelen in een mooie omgeving met voldoende bezienswaardigheden. Natuurlijk moeten de (hotel)accommodaties gastvrij zijn en goede mogelijkheden bieden voor overnachten en maaltijden.  In ieder geval heeft iedere hotelkamer een eigen badkamer met douche/bad en toilet. Daarnaast hebben de meeste accommodaties ook mogelijkheden voor dineren. 

Wij maken van losse producten zoals overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, bezoek aan een bezienswaardigheid, fietshuur, huur van e-choppers, bagagetransport, … complete arrangementen.  

We leveren onze producten uitsluitend aan touroperators en wederverkoper. Dus nooit rechtstreeks aan de gasten. Wij zijn er trots op dat we grote organisaties zoals Aktiva tours. ANWB-ledenreizen, Ecktiv, Goedverblijf, Fietswandelvakantie.nl, Fital, KRAS, OAD, Voordeeluitjes, Pharos, TUI, tot onze klantenkring mogen rekenen.

Mocht uw organisatie ook geïnteresseerd zijn in het verkopen van onze arrangementen en/of reizen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met u naar eventuele samenwerkingsmogelijkheden.

Ook als uw organisatie geïnteresseerd is om (deel)producten te leveren wordt u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen. Ook in dat geval kijken we graag samen met u naar eventuele samenwerkingsmogelijkheden.

Ons motto is en blijft:  “Door samen te werken is er voor iedereen Fun in Nederland”.